Despre noi

Firma Novanis Conf Srl, isi desfasoara activitatea din anul 2000, cand a intrat pe piata de birotica si papetarie. La acel moment activitatea se derula doar cu doua persoane. Avand deja un capital de clienti, nu ne-a fost foarte greu sa ne afirmam pe piata de retail.Cu timpul ne-am marit numarul de angajati si de clienti, ne-am mutat intr-o alta locatie mai spatioasa si mai strategic pozitionata.

Din anul 2006 facem parte dintr-o centrala de achizitii formata din 25 de firme, fiecare avand  obiectul de activitate distributia de produse de  birotica si papetarie din fiecare judet al tarii, numita U.D.P (Uniunea Disribuitorilor de Papetarie) care are sediul la Bucuresti si o logistica dezvoltata pe 25 de judete, fiecare membru al centralei fiind actionar in aceasta uniune.

La acest moment detinem un capital de aproximativ 350 de clienti pe orasul Constanta si in acelasi timp 12 clienti din colegii nostrii de uniune plasati in diferite parti ale tarii (care comercializeaza brandul Deli).

Deasemenea detinem doua magazine bine amplaste , cu vad comercial bun, si un sediu nou in care activeaza in total 12 persoane.Distributia si livrarea produselor se desfasoara cu ajutorul cele 5 masini din dotare.

Din anul 2009 am inceput sa facem import de produse din China,marca Deli, produse pe care le distribuim in Constanta catre revanzatori dar si  en-detail prin magazinele proprii .

Am reusit sa promovam in parte produsele Deli intr-un timp relativ scurt pe piata din Constanta si pe o parte din cea din tara.

Ofertele noastre sunt prezente in permanenta in toate firmele de revanzatori din Constanta si chiar in societatile direct consumatoare cu care avem contracte de distributie de produse.

Suntem increzatori ca mergem pe un drum ascendent ,pentru a putea promova in totalitate  produsele noastre care s-au remarcat prin calitate si pret.